top of page
  • Facebook
  • Instagram

STAALWERKEN WESTERLO

Ironhed is in 2017 ontstaan vanuit een passie voor staal en unieke, handgemaakte interieurstukken.

Mede door een nauwe  samenwerking met onze partners zijn wij in de mogelijkheid om  naast interieur staalwerk ook grotere en meer gespecialiseerde projecten te realiseren. Dit van ontwerp tot de volledige uitvoering en plaatsing.

We zijn actief in gans België maar het grootste deel van onze klanten bevinden zich in de Kempen en meer bepaald in de regio Geel, Mol, Balen, Herentals, Westerlo, Kasterlee, Turnhout, ...

 

Samen sterk

Voor de realisaties van grotere  projecten hebben we reeds samengewerkt met gekende bouw - en staalbedrijven uit de regio. Onze service en kwaliteit is van die aard  dat wij de concurrentie met bedrijven als  Smego, Brinkmans en Defence kunnen aangaan.

Laat je inspireren door de foto’s op deze website. Heb je vragen over de realisatie en kostprijs van jouw project? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op .

8e21ea1a-3893-4da6-9256-8d2f0b13d8b0.JPG

VAN PLASMASNIJDEN TOT LASSEN

Voor de realisatie van onze ontwerpen maken wij gebruik van een aantal verschillende metaalbewerkingen.

Plasmasnijden (plasmacutting), plasmabranden, welding en CNC freeswerken zijn de belangrijkste technieken die wij toepassen.

 

Plasmasnijden is een smeltsnijtechniek om metalen zoals staal, aluminium, cortenstaal en staalplaat te snijden.

 

We kunnen dit proces volledig gaan uitleggen maar dit zou ons te ver leiden in het technische aspect. Uiteraard is het lassen ook een belangrijk onderdeel van het tot stand komen van alle realisaties.

 

Gedreven lassers die thuis zijn in diverse laswerken zijn dan ook een must in ons atelier voor het maken van alle staalwerken op maat.

IMG_2114 (1).jpg

ONZE REALISATIES

Interieur

Stalen deuren, stalen deuren met glas, industriële deuren, trapleuningen, tafels, ...

 

Exterieur

 

Barbecues (bbq’s), vuurschaal, vuurkorf, tuinhaard, pergola, overkapping, overdekt terras, glas in stopverf, poorten, tuinpoorten en sierpoorten, …

bottom of page